MI AZ A ManyPIN?

2022 év újdonsága a ManyPIN: időzíthető számkombinációs ajtónyitás.

A ManyLock QR-kódos zárak mellett megjelent cégünk új termékcsaládja a ManyPIN számkombinációs okos zárak. Amikkel az egyszerű számkombinációs rendszerekkel ellentétbe nem csak a billentyűzet panelon előre beállított belépő kódokat lehet használni, hanem bármikor egyszerűen távolról is létrehozhatóak újabb számkombinációk.

SŐT minden egyes számkombinációhoz beállítható egy érvényességi időintervallum is.

A termékcsalád

ManyPIN
okos ajtózár

Könnyedén telepíthető, akár meglévő ajtóba is. Elegendő lehet csak a régi zártestet kicserélni. Ideális választás panziók, Airbnb szállások és vendégházak részére.

Kerti- és garázskapu vezérlő

A kapunyitó eszközök könnyedén telepíthetőek legtöbb kapunyitó vezérléshez: tolókapuhoz, garázskapuhoz. Hálózati 240V szükséges a működésükhöz. Bluetooth kapcsolaton keresztül kényelmesen az autóból nyithatóvá válik a kapu. Extra felhasználási területük, hogy bejárati ajtók nyitását is képesek kezelni.

Öltözőszekrényzár

Nyilvános csomagmegőrzők, értéktárolók, uszodai öltöző szekrények biztonságos és praktikus zárja. Szám- kombináció mellett szilikon karkötőbe épített mágneskártyával is nyithatóak.

Láthatatlan bútorzár

Panziók, konferencia termek nyilvános helységeiben található bútorok ajtóinak elrejtése az által, hogy látható fogantyúkat nem kell elhelyezni a bútorokon.

Mi inspirálta a ManyPIN zárak létrejöttét?

A legfőbb cél az volt, hogy olyan termék palettát tudjunk ügyfeleinknek adni, aminek a tagjai nem csak sziget üzemben, hanem teljes körűen, távolról, internetes kapcsolaton keresztül is üzemeltethetőek legyenek.

Távoli ajtónyitás: ManyLock zárak esetén csak a belépési jogosultságok távoli kezelésére és kiadására volt lehetőség, a ManyPIN termékekkel minden funkció elérhető távolról is.

Mi is az a ManyPIN?

A számkombinációs zárak következő szintje. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően a ManyPIN termékekkel egy komplex beléptető rendszer valósítható meg. Bár a termékcsalád elnevezése a számkombinációs nyitást hangsúlyozza, de korántsem korlátozódik erre az egy nyitási módra.

Van lehetőség azonosítókártyával vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül, valódi érintésmentes nyitási módot is választani. Tulajdonosoknak, alkalmazottaknak, vagy éppen állandó vendégek számára pedig az újlenyomat olvasós azonosítás az erre alkalmas eszközök esetében.

A jogosultságok kezelését interneten keresztül egy mobil applikáció segítségével bárhonnan megteheti. Egy számkód elkészítése nem több, mint pár koppintás és már küldheti is ügyfelének email-ben, bármely üzenetküldő alkalmazáson keresztül vagy sms-ben.

Hol lehet használni a ManyPIN termékeket?

A ManyPIN okos zár szállások(panziók, AirBNB lakások vendégházak), raktárak, biciklitárolók és csomagátvételi pontok kiszolgálására is tökéletes választás.

A belépőkódok kiadása egy mobil applikáció segítségével történik, ami rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos fizikai kulcshoz képest:

  • biztonságosabb. Minden egyes zárhoz külön, egyedi számkombináció készíthető, személyre szabható időkorláttal. Ezáltal egy foglaláshoz elkészített belépőkód kizárólag a foglalás idejére nyitja a szobát.
  • nem kell a vendégét várnia annak érkezésekor. A szoba belépőkódját előre el tudja neki küldeni már a szoba foglalásakor.
  • kényelmesebb a vendégek számára egy számkombináció megjegyzése, rögzítése, mint egy fizikai kulcs magával vitele, tárolása. Mobiltelefonjában megtalálható a kód, amit mindig magánál tart. A szoba minden lakója megkaphatja a kódot, így egymástól függetlenül kényelmesen nyithatják az ajtókat.

Kapcsolat

Nagyon fontos számunkra, hogy a vevőink azt kapják, ami a legmegfelelőbb számukra, ezért a vásárlást minden esetben személyes konzultáció előzi meg. A Blaha Lujza téri bemutatótermünkben lehetőség van előre egyeztetett időpontban a ManyPIN rendszert megtekinteni és működés közben kipróbálni.

Címünk:
1081 Budapest, Népszínház u. 12.
Telefonszámunk:
+36 1 313-7206
Mobilszámunk:
+36 20 392 4664
Email címünk:
info[kukac]manylock.hu

TOP